ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Η απίστευτη δικαιολογία Xαρδαλιά για το φιάσκο με το 112


Για μια ακόμα φορά το περίφημο 112 δεν λειτούργησε για την ενημέρωση των πολιτών που τα ξημερώματα και ενώ πήγαιναν στις δουλειές τους βρέθηκαν σε μπλόκο της Τροχαίας μια και ο.. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε πάρει προσωπικά την απόφαση να κόψει στα δυο τη χώρα κλείνοντας την Αθηνών – Λαμίας και ενώ δεν υπήρχε πρόβλημα από τη χιονόπτωση.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς που ρωτήθηκε επιστράτευσε μια απίστευτη δικαιολογία για το φιάσκο υποστηρίζοντας ότι: «Στις 06:08 είχαν ενημερωθεί οι διαπιστευμένοι συντάκτες για τις ανακοινώσεις, για τις αποφάσεις της Τροχαίας και της Νέας Οδού, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει κτήμα και των ανθρώπων οι οποίοι με τα οχήματα τους χρησιμοποιούν την Εθνική Οδό».
Εν ολίγοις, όπως γράφει το avgi.gr, για τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη δεν χρειαζόταν το 112 να ενημερώσει τους πολίτες μια και το είχαν πληροφορηθεί περίπου 20-25 δημοσιογράφοι!
Και οι πολίτες θα πρέπει να παρακολουθούν τις ειδήσεις για να πληροφορηθούν το ξημέρωμα ότι δεν μπορούν να πάνε στη δουλειά τους γιατί το 112 δεν είναι γι’ αυτή τη δουλειά.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε και άλλα ότι «το 112 δεν είναι εργαλείο ενημέρωσης του γενικού πληθυσμού. Το 112 είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται όταν κινδυνεύει η ανθρώπινη ζωή και μόνο».
Βέβαια, την ίδια ώρα υποστήριζαν ότι αποφάσισαν προληπτικά να κόψουν στη μέση την Ελλάδα γιατί «προέχει η ανθρώπινη ζωή και η προστασία των πολιτών κατά τις μετακινήσεις».
Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς είχε υποστηρίξει όταν και πάλι δεν είχε λειτουργήσει το 112 στις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν στην Εύβοια ότι «αν λειτουργούσε το 112, θα είχαμε εκατόμβες νεκρών».