ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Ποιος τοιχοκόλλησε στην ΕΡΤ την οδηγία για το κορωνογλέντι στην Ικαρία;



Ο Γενικός Διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ Φώτης Καφαράκης, όπως γράφει το e-tetradio, ψάχνει να βρει ποιος έκανε το λάθος να τυπώσει την προφορική οδηγία. Για να ενημερώσει προφανώς και.. τον Κωνσταντίνο Ζούλα. Βλέπετε, είναι τόσο τραγικό αυτό που συνέβη με το σημείωμα που απαγόρευε να μεταδοθεί το βίντεο από την Ικαρία στο κεντρικό δελτίο, που έχει κάνει μεγάλη ζημιά στην εικόνα της Δημόσιας Τηλεόρασης.
Την Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες του e-tetradio, ο Φώτης Καφαράκης κάλεσε στο γραφείο του, τους Νίκο Κορόβηλα (εκπρόσωπος δημοσιογράφων τηλεόρασης) και Κατερίνα Φρύσσα (Εκπρόσωπος δημοσιογράφων ραδιοφώνου και πολυμέσων) και ούτε λίγο ούτε πολύ, τους ζήτησε να του πουν το όνομα εκείνου ή εκείνης που ανάρτησε την επίμαχη ανακοίνωση γιατί, λέει, από την ανακοίνωσή τους συνάγεται ότι ξέρουν.
Θυμίζουμε πως οι εκπρόσωποι των δημοσιογράφων σημείωναν στην ανακοίνωσή τους ότι είναι εύκολο να βρεθεί τι συνέβη: «Ας μην διακινούν κάποιοι τα περί προβοκατόρικης ενέργειας ή ανοησίας, διότι είναι πάρα πολύ εύκολο να αποδειχθεί η πορεία της αλυσίδας των εντολών». 
UPD Η εκπρόσωπος δημοσιογράφων ραδιοφώνου και πολυμέσων της ΕΡΤ, Κατερίνα Φρύσσα, με email που μάς έστειλε ξεκαθαρίζει πως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα περί συνάντησης στην οποία συμμετείχε και για συζητήσεις με τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης.