ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Ποιος είναι τελικά Έλληνας πολίτης;


Ελλάδα, η χώρα με τα πολλά και ετερόκλητα παιδιά της που άλλα τα αγκαλιάζει ενώ άλλα δεν τα αναγνωρίζει ως δικά της. Πολλά από αυτά μπορεί να διαφέρουν στο χρώμα, την καταγωγή, τις.. συνήθειες όμως όλα κάνουν όνειρα κάτω από τον ίδιο φωτεινό ουρανό.
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 00:10 στο MEGA STORIES φέρνει στο φως Ιστορίες Ελληνικής Ιθαγένειας. Μέσα στην εκπομπή απαντάται το ερώτημα «Ποιος είναι τελικά Έλληνας πολίτης» και δίνεται βήμα σε εκείνους που διεκδικούν την ελληνική ιθαγένεια την ίδια στιγμή που έρχονται αντιμέτωποι με αγκυλώσεις που δυσχεραίνουν την πραγματοποίηση ενός ονείρου: αυτού της ισότιμης ένταξης στην κοινωνία.

Στην εκπομπή παρουσιάζονται ιστορίες γλυκόπικρες. Ιστορίες κοινωνικού στίγματος και αποκλεισμού, αναμονής, ονείρων που μένουν σε εκκρεμότητα αλλά και ιστορίες ελπίδας, δικαίωσης και αποδοχής. Ιστορίες ιθαγένειας μιας χώρας που κέρδισε με αγώνες την ελευθερία και την ανεξαρτησία της.
Στην εκπομπή παρουσιάζονται (με αλφαβητική σειρά) οι: Μανώλης Αφολαγιάν aka MC YINKA, Μιχάλης Αφολαγιάν, Μάριος Βρουσάι ,Χριστίνε Ζβίκυ, Ανδρονίκη Κίφτη, Netmi Kumarasinghe, Μπιόρνι Λέκα, Μαχμούντ Μούσσα, Ervin Xheka, Δημήτρης Χριστόπουλος
Παρουσίαση-Αρχισυνταξία: Δώρα Αναγνωστοπούλου
Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος
Υπεύθυνη Έρευνας: Ηλιάνα Δανέζη
Έρευνα: Τίνα Παππά
Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Μπότη
Κινηματογράφηση: GAP Filming team
Μοντάζ: Αλέξανδρος Αλευράς
Ενδυματολόγος: Ηρώ Τσούρτου