ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Ούτε για ρεπορτάζ!..


Η δημοσιογράφος που δεν θέλει να ξαναδεί τον τσιγκούνη υπουργό

Στο υπουργείο η συμπεριφορά του είχε ήδη γίνει ανέκδοτο, αφού δεν έβαζε το χέρι στην τσέπη ούτε για να αλλάξει θέση στα χαρτομάντηλα. O εργένης (και σπαγκοραμμένος) υπουργός φλέρταρε με.. δημοσιογράφο, όχι από τις προβεβλημένες, αλλά μία γυναίκα αξιοπρεπή, πραγματική κυρία. Η γυναίκα ενέδωσε και αποφάσισε να δειπνήσει με τον υπουργό. Ο οποίος ως πραγματικός τζέντλεμαν, την πήγε σε πολυτελές εστιατόριο του Ψυχικού. Μέχρι εδώ όλα καλά.
Τα κωμικά άρχισαν όταν ήρθε η ώρα της παραγγελίας. Ο ευγενέστατος σερβιτόρος πλησίασε το τραπέζι του ζευγαριού, με το κεράκι στη μέση όπως είθισται για πρώτο ραντεβού, για να πάρει παραγγελία από το ζευγάρι. Εκεί η δημοσιογράφος έκανε το πιο απογοητευτικό ρεπορτάζ στη ζωή της, αφού με έκπληξη άκουσε τον υπουργό να αρνείται το κουβέρ, διότι «δεν τρώει ψωμί» και να ζητά από τον σερβιτόρο να αντικαταστήσει το εμφιαλωμένο νερό με κανάτα από τη βρύση: «Δεν ξέρεις πόσο καιρό μπορεί να είχαν εκτεθειμένα τα μπουκάλια»!
Η αποθέωση ήρθε με το κυρίως πιάτο. «Ξέρεις, το βράδυ δεν τρώω. Θα ήθελες να μοιραστούμε μία σαλάτα;», ρώτησε τη σύνοδο του η οποία είχε μείνει άφωνη. Τι να κάνει η γυναίκα; Δέχτηκε! Και δεν έβλεπε την ώρα να τελειώσει το μαρούλι για να σηκωθεί να φύγει.
Φυσικά το ειδύλλιο έληξε άδοξα με τη δημοσιογράφο να μη θέλει να ξαναδεί τον υπουργό ούτε για ρεπορτάζ!
- πηγή: newsbreak