ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021

Συνεργασία της 24MEDIA με το «Δικαστικό Ρεπορτάζ»


Kαι έκδοση μηνιαίου εντύπου με έρευνες, συνεντεύξεις και άρθρα
 

O όμιλος ψηφιακών μέσων της 24MEDIA, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για ανάπτυξη και επένδυση στον τομέα ψηφιακής ενημέρωσης, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του..
με το Δικαστικό ρεπορτάζ, το εγκυρότερο site για τις εξελίξεις στο χώρο της δικαιοσύνης.
Το dikastikoreportaz.gr αποτελείται από μια ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων, ερευνητών, δικηγόρων και αρθρογράφων οι οποίοι έχουν πολύχρονη ενασχόληση με το χώρο της Δικαιοσύνης, τους λειτουργούς και τους συλλειτουργούς της. Παράλληλα, μαζί με το dikastikoreportaz.gr, θα εκδίδεται σε μηνιαία βάση και το συνδρομητικό 72 σελιδο έντυπο «Δικαστικό Ρεπορτάζ» που θα φιλοξενεί πρωτογενείς έρευνες, συνεντεύξεις, άρθρα και δικαστικές αποφάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στο πλαίσιο της συνεργασίας, το δίκτυο της 24MEDIA και δη το NEWS 24/7 θα αξιοποιήσει και θα αναδείξει το περιεχόμενο και την ποιότητα ενημέρωσης του dikastikoreportaz.gr, μέσα από έρευνες, ρεπορτάζ που αφορούν τη δικαιοσύνη αλλά και την ευρύτερη κοινωνική και νομική της έννοια. Μέσα από πρωτογενή θέματα, τόσο τα μέσα της 24MEDIA όσο και το dikastikoreportaz.gr έχουν στόχο να αποτελέσουν κοινωνό παρέμβασης στα θέματα διαφάνειας και Δικαιοσύνης.