ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021

Η ΕΡΑσπορ «χορεύει» στους ρυθμούς της ντίσκο!


Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021, στις 10 το βράδυ, στην ΕΡΑσπορ, καλεσμένος του Τάσου Επιτρόπου στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» είναι ο συλλέκτης δίσκων, δημοσιογράφος,.. Dj και μουσικός παραγωγός του Κόσμος 93.6, Πέτρος Αδάμ, ο οποίος για ένα δίωρο θα επιλέξει αγαπημένα κομμάτια, που σημάδεψαν μια ολόκληρη εποχή. Η ιστορία της «μαύρης» μουσικής, οι επιρροές της ντίσκο, η Ιταλοντίσκο στην Ευρώπη, το θρυλικό Studio 54, οι ντισκοτέκ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Μεταξύ άλλων, ακούγεται απόσπασμα από παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε η Γκλόρια Γκέινορ στον Πέτρο Αδάμ, όπου η ντίβα της ντίσκο μιλάει για την παγκόσμια επιτυχία της «I Will Survive».
Στην εκπομπή παρεμβαίνουν o γνωστός «G–Poly» Γιώργος Πολυχρονίου, παρουσιαστής, ραδιοφωνικός παραγωγός, Dj, δημοσιογράφος και συλλέκτης δίσκων, καθώς και ο Λευτέρης Κογκαλίδης, δημοσιογράφος, τηλεοπτικός και ραδιοφωνικός παραγωγός.
Ακόμη, μιλάει ο Γιάννης Ντατσόπουλος, ένας από τους παλιότερους εν ενεργεία Dj στην Ευρώπη.
Τέλος, ακούγεται η δήλωση-«έκπληξη» του σπουδαίου Έλληνα πρεσβευτή της παραδοσιακής μουσικής και οργανοπαίκτη, Πετρολούκα Χαλκιά, σχετικά με το πώς γράφτηκε και ηχογραφήθηκε η μεγαλύτερη επιτυχία των KC and the Sunshine Band, «That's The Way (I Like It)».
«Disco night» στην ΕΡΑσπορ, για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι.