ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2021

Η πιο rock ταξιδιωτική εκπομπή στη σκιά του κόκκινου βράχου


O αγαπημένος Έλληνας street artist Same84 επισκέπτεται την πρωτεύουσα της Κυνουρίας, με σκοπό να αιχμαλωτίσει την «ψυχή» του τόπου για να την αποτυπώσει σ’ ένα καλαίσθητο graffiti..Απόκρημνα σπήλαια, παλιά αρχοντικά, θρύλοι, αερόστατα, ο επιβλητικός κόκκινος βράχος κι ίσως η αρχαιότερη ομιλούμενη διάλεκτος, τα τσακώνικα, είναι μερικά από τα στοιχεία που θα του κεντρίσουν το ενδιαφέρον.
Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου στις 18:00 στην ΕΡΤ3, ακολουθούμε τον καλλιτέχνη σε κάθε στάδιο έμπνευσης κι εκτέλεσης του έργου του, καθώς το Λεωνίδιο τού αποκαλύπτει τα μυστικά του. Κάθε εμπειρία που συλλέγει ο Same84 με το φως της μέρας, μετασχηματίζεται το σούρουπο σε σχέδια και χρώματα. Εκεί όπου καταλήγει ο ελικοειδής δρόμος που «γλύφει» ο Αργολικός, στον λιμενοβραχίονα του Λεωνιδίου, σ’ ένα ακόμη έργο της «Τέχνης του Δρόμου».
Η πιο rock ταξιδιωτική εκπομπή στη σκιά του κόκκινου βράχου: «H Τέχνη του Δρόμου», επεισόδιο δεύτερο, σ’ ένα καλλιτεχνικό οδοιπορικό στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.
 

Συντελεστές:
Παρουσίαση - Καλλιτεχνική Επιμέλεια: SAME84
Οργάνωση - Διεύθυνση Παραγωγής: Διονύσης Ζίζηλας
Ιδέα: Κατερίνα Παρρή
Αρχισυνταξία: Κατερίνα Νικολάου
Σκηνοθεσία: Μιχάλης Χαραλαμπίδης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Εμμανουήλ Αρμουτάκης
Σενάριο: Γιώργος Τσόκανος & Διονυσία Λαμπαδαρίου
Σήμα Αρχής - Graphics: Χρήστος Έλληνας
Photo credits: © 2021 Εμμανουήλ Αρμουτάκης
Η εκπομπή μεταδίδεται κάθε Παρασκευή, στις 18:00 και σε επανάληψη κάθε Σάββατο, στις 21:00.