ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

Σκληρό ραδιοφωνικό φάουλ


Όταν καλείς έναν άνθρωπο στην εκπομπή σου για να μιλήσει για οποιοδήποτε θέμα, δεν είναι ούτε ευγενικό ούτε δεοντολογικό να επαναλαμβάνεις, μόλις κλείσει το τηλέφωνο, τη λάθος λέξη που.. είπε 4-5 φορές όσο σου μιλούσε. Και, προφανώς, το έκανε από λάθος παιδικά ακούσματα.
Εντάξει, είπε την «Κηφισιά», «Κηφισά». Και λοιπόν; Έπρεπε μόλις έπαψε να είναι στην τηλεφωνική γραμμή να επαναλάβεις και εσύ «Κηφισά» με, αν όχι περιπαικτική, τουλάχιστον με εύθυμη διάθεση;
Πρόκειται για σκληρό ραδιοφωνικό φάουλ. Ανεπίτρεπτο, ιδιαίτερα όταν δεν μας έχεις συνηθίσει σε αντιαθλητικό παιχνίδι, αλλά αντίθετα έχεις γράψει πολλά ραδιοφωνικά χιλιόμετρα με επιτυχία, με ποιότητα και με σεβασμό σε αυτούς που συνομιλείς.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Στο κάτω κάτω πολλοί παλιοί Κηφισιώτες, οι λαϊκοί άνθρωποι, του μεροκάματου και του δημοτικού, «Κηφισά» την έλεγαν. Και κανείς δεν τους έπαιρνε στον μεζέ για το γιώτα που εξαφάνιζαν. .

- από το Harddog