ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Ο χιονιάς, ο Χρυσοχοΐδης και η πρεμούρα του ΣΚΑΪ


Χρυσοχοΐδης, χθες βράδυ αργά στην Πολιτική Προστασία: «Στόχος μας είναι να κρατηθούν ανοιχτοί οι δρόμοι και θα παραμείνουν ανοιχτοί»..Χρυσοχοΐδης σήμερα νωρίς το πρωί στον ΣΚΑΪ 100.3: «Δεν έγινε κάτι αν κλείσει ο δρόμος μερικές ώρες».
****
Δουλειά κάθε κράτους εδώ και δεκαετίες, παντού στον κόσμο, είναι να κρατάει ανοιχτές τις εθνικές οδούς στις κακοκαιρίες, όχι να τις κλείνει από πριν όπως κάνει τώρα η κυβέρνηση. Και αυτό το εντελώς ανάποδο κάποια ΜΜΕ το επικροτούν! Τι ζούμε...
****
Ούτε οι αρμόδιοι υπουργοί δεν δείχνουν το άγχος και την πρεμούρα του ΣΚΑΪ να δικαιολογήσει τον κρατικό μηχανισμό και να μιλήσει για αυτήν την «τρομακτική κακοκαιρία» με το χιόνι.
****
Λογικό να κλείνει η Εθνική Οδός και η Κηφισίας στο Μαρούσι όταν έχει χιόνι, μην ψάχνεστε αμέσως να ρίξετε ευθύνες στην κυβέρνηση. Καλά τα είπε ο κ. Χρυσοχοϊδης στον Αρη Πορτοσάλτε στον ΣΚΑΪ 100.3 απ όπου και συντόνιζε τον κρατικό μηχανισμό για τη «Μήδεια».