ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Να μην παραγγέλνουμε ή διπλό φιλοδώρημα στους ντελιβεράδες;


Η κακοκαιρία «Μήδεια» βρίσκεται σε εξέλιξη  δημιουργώντας προβλήματα με χιονοπτώσεις και  θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν. Το να κυκλοφορείς με μηχανάκι κάνοντας ντελίβερι είναι από μόνο.. του δύσκολο πόσο μάλλον όταν έχεις να αντιμετωπίσεις και τον χιονιά. Πολλοί είναι αυτοί -στα σόσιαλ μίντια- που προτρέπουν στο να μην παραγγέλνουμε ντελίβερι σε αυτές τις δύσκολες, για τα παιδιά με τα μηχανάκια, συνθήκες. Υπάρχουν όμως και αυτοί που σκέφτονται διαφορετικά. Οπως η Ελενα Ακρίτα που πιστεύει πως «το θέμα δεν είναι να μην παραγγέλνουμε ντελίβερι για να προστατέψουμε τα παιδιά με τα μηχανάκια από την κακοκαιρία. Το θέμα είναι να παραγγέλνουμε και να δίνουμε διπλό φιλοδώρημα».
«Έτσι πιστεύω τουλάχιστον» γράφει η Ελενα Ακρίτα στο fb και εμείς θα συμφωνήσουμε μαζί της γιατί έτσι κι αλλιώς οι ντελιβαράδες θα υποχρεωθούν από τους εργοδότες τους να βγούνε στους δρόμους. Τουλάχιστον ας κερδίσουν κάτι παραπάνω...
Πάντως όπως γράφει η Δήμητρα Φωτιάδου στο fb οι ίδιοι οι ντελιβεράδες, και τα σωματεία τους, ζητάνε σε ακραία καιρικά φαινόμενα, να μην παραγγείλουμε. Κατά νόμο πρέπει να τους καταβάλλεται κανονικά το μεροκάματο. Για τα αφεντικά που παρανομούν και οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να αντιδράσουν, ζητάνε από εμάς συμπαράσταση.
«Θα κάνουμε αυτό που οι ίδιοι μάς ζητούν. Θα είμαστε δίπλα τους με τον τρόπο που οι ίδιοι θέλουν. Τέλεια και παύλα» καταλήγει η Ελενα Ακρίτα.