ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Κρούση στον Χρήστο Παναγιωτόπουλο από το OpenTV

Μετά την παραίτηση Μιχαλέλη

Tο όνομα του πρώην διευθυντή του Mega, Χρήστου Παναγιωτόπουλου ακούγεται τις τελευταίες ώρες για τη θέση του γενικού διευθυντή ενημέρωσης και ειδήσεων του OpenTV.
Πάντως οι εξελίξεις στο κανάλι του Iβάν Σαββίδη είναι ραγδαίες μετά την παραίτηση που υπέβαλε.. ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης και Ειδήσεων του Open, Δημήτρης Μιχαλέλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Δημήτρης Μιχαλέλης είχε δηλώσει παραίτηση εδώ και εβδομάδες και εντός των επομένων ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι συζητήσεις που έχουν στελέχη του ομίλου με υποψήφιους για την γενική διεύθυνση ενημέρωσης και ειδήσεων , ανάμεσά τους και ο Χρ. Παναγιωτόπουλος...
Mετά την παραίτηση Μιχαλέλη όμως, σύμφωνα με το enimerosi24, υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει κι άλλο στέλεχος του ειδησεογραφικού τομέα ειδήσεων και το ερώτημα είναι εάν η διοίκηση του καναλιού, ανεξάρτητα από τα πρόσωπα που θα τοποθετηθούν στην ενημέρωση του Open, προχωρήσει σε απολύσεις δημοσιογράφων και γενικότερα μάζεμα στα οικονομικά του.

ΥΓ Ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος σε ανάλογες προτάσεις που είχε δεχθεί κατά το παρελθόν (ακόμα και από το νέο Mega του Βαγγέλη Μαρινάκη) ειχε απαντήσει αρνητικά, οπότε δεν είναι απολύτως βέβαιο πως θα δεχθεί την πρόταση του OpenTV.