ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Το παρασκήνιο της παραίτησης Μιχαλέλη στο Οpen...

...και η επιστολή προς τους συνεργάτες του

Η καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων και την ανάληψη πρωτοβουλιών από τη διοίκηση του καναλιού ήταν ο βασικός λόγος για την παραίτηση του Δημήτρη Μιχαλέλη (δείτε ΕΔΩ) από τη θέση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων του Open.
Oι λόγοι της παραίτησης Mιχαλέλη συνδέονται άμεσα με την στρατηγική του τομέα της..
ενημέρωσης του Open, με
τον Δ. Μιχαλέλη να έχει τονίσει επανειλημμένως ότι το κανάλι θα πρέπει να έχει περισσότερα χαρακτηριστικά ενημέρωσης. Ήταν μια συζήτηση που, όπως γράφει το insider.gr, είχε κρατήσει υπερβολικά πολύ καιρό, με αποτέλεσμα το έμπειρο στέλεχος να υποβάλλει την παραίτησή του.
Το γυαλί είχε ραγίσει εδώ και αρκετό καιρό, καθώς ήδη από το Διοικητικό Συμβούλιο του Μαρτίου ο Δ. Μιχαλέλης είχε κατέθεσε την παραίτησή του μαζί με ένα αναλυτικό, τετρασέλιδο υπόμνημα όπου εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση αυτή. Ήταν ουσιαστικά μια τελευταία κίνηση να εξηγήσει στο Διοικητικό Συμβούλιο την ανάγκη να ενισχυθεί ο ενημερωτικός τομέας του καναλιού, ειδικά μεσούσης της πρωτόγνωρης συγκυρίας που βιώνουμε.
Οι ημέρες πέρασαν χωρίς αποτέλεσμα και έτσι ένα μήνα αργότερα, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Απριλίου, και ενώ έγιναν προσπάθειες από πρόσωπα κλειδιά να τον μεταπείσουν, οριστικά έγινε αποδεκτή η παραίτησή του.
- διαβάστε την επιστολή Μιχαλέλη προς τους συνεργάτες του στο insider.gr ΕΔΩ