ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Στο Mega πάντως δεν έβγαλαν ποτέ τον Πρετεντέρη

Για «SYRIZA OPEN», για «STANI TV» και για «Notopoulou Dancing Queen» γράφει σήμερα στα ΝΕΑ ο αρθρογράφος της εφημερίδας Γιάννης Πρετεντέρης.
Το άρθρο του λέγεται «Γκρίνιες» και αναφέρεται στην ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για το τηλεοπτικό κανάλι που θα έπρεπε να φτιάξει ο ΣΥΡΙΖΑ (δείτε ΕΔΩ).
Ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν έχασε την ευκαιρία και σημειώνει..
ειρωνικά, στα ΝΕΑ, πως ο Πολάκης ομολογεί το αυτονόητο: «Πως μόνο αν ο ΣΥΡΙΖΑ ανοίξει δικό του κανάλι θα μπορούσε να ξαναδούμε εκείνα τα πανηγύρια που είχε μαζέψει ο ΣΥΡΙΖΑ στην ΕΡΤ και τώρα έχουν εξαφανιστεί. Η ουσία της σκέψης του είναι απολύτως ορθή κι ελπίζω ότι το κόμμα του θα την τιμήσει. Από την στιγμή μάλιστα που το όνομα του σταθμού πρέπει να θεωρείται δεδομένο: ΚΕΕΛΠΝΟ TV. Brand name. Και μη με ρωτάτε τι θα παίζει διότι εγώ ούτε τοπ ΚΕΕΛΠΝΟ ήξερα, ούτε τι κάνει, ούτε με τι ασχολείται, αλλά ο Πολάκης πεντέξι χρόνια τώρα με το ΚΕΕΛΠΝΟ ξυπνάει και με το ΚΕΕΛΠΝΟ κοιμάται. Μη του στερήσουμε την ευτυχία.
Κι άλλωστε πώς θέλετε να το πουν το κανάλι οι άνθρωποι; “SYRIZA OPEN” θα ακούγεται πολύ κομματικό. “STANI TV” θυμίζει λίγο “Κυριακή στο χωριό”. Ή μήπως Notopoulou Dancing Queen; Υποθέτω πως το κανάλι θα στελεχωθεί σύντομα ώστε να έχουμε κι εμείς οι έγκλειστοι μια νέα ατραξιόν».
Δεν ξέρω πόσο δίκιο έχει ο Γιάννης Πρετεντέρης και πόσο πάτημα βρίσκει από την αμετροέπεια του Παύλου Πολάκη. Ενα μόνο ξέρω: ο ίδιος βρίσκεται εκτός τηλεόρασης. Και, βασικά, εκτός Mega.
Δεν θυμάμαι να τον έχω δει να βγαίνει σε κάποια εκπομπή του καναλιού. Ούτε ως σχολιαστής στα δελτία ειδήσεων.
Δεν ήθελε ο ίδιος ή δεν ήθελαν οι άλλοι; Το ερώτημα είναι ρητορικό φυσικά.

Δημήτρης Κανελλόπουλος / e-tetradio