ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Πολάκης: «Πρέπει να φτιαχτεί άμεσα δικό μας κανάλι!»

«ΑΝΤΕ γιατί πολύ το συβράσαμε το θέμα!»

Λάβρος για άλλη μια φορά κατά της πλειοψηφίας των ΜΜΕ και των δημοσιογράφων εμφανίζεται ο Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook.
Με αφορμή τα 11 εκατομμύρια που πήγαν στα ΜΜΕ (με εξαίρεση το Documento, documentonews.gr kai koutipandoras.gr) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως θεωρούν είδηση τις τρίχες του Πέτσα αλλά..
όχι τις προτάσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να ξεπεραστεί η οικονομική κρίση που έρχεται εξ αιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.
Ο ίδιος στρέφεται επίσης και κατά εκείνων που πίστευαν πως με την ηθική και τις επαφές θα έφτιαχνα οι σχέσεις με τα κανάλια.
Αναλυτικά:
«Καλά, ο Ευαγγελατος ζει εποχές δεύτερου ΚΕΕΛΠΝΟ τώρα με τα 11 μυρια που τους μοίρασε το Μαξίμου και θεωρεί ΕΙΔΗΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ τις τρίχες του Πέτσα!!! (φωτό 1)
- ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ, φοβισμένα ανθρωπάκια της ΕΡΤ, που σας πέταξε στο δρόμο ο Σαμαράς, σας αποκατέστησε ο ΣΥΡΙΖΑ, που επι κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ καλύπτατε τον αρχηγό της τότε αντιπολίτευσης το Μητσοτακη ακόμα και όταν καβάλαγε μπάλες με σανό ή ψαροκασέλες, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ να προβάλλετε τη διακαναλική συνέντευξη του σημερινού αρχηγού της αντιπολίτευσης του Αλεξη του Τσίπρα ;;; Που διατύπωσε αναλυτικό οικονομικό πρόγραμμα για την οικονομική κρίση που έρχεται;;; (φωτό 2)
ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ!!!
ΥΓ1 Τη σημερινή κάλυψη να τη βλέπουν μερικοί μερικοί που νομίζουν πως θα φτιάχναμε σχέσεις με τα κανάλια μέσω προσωπικών επαφών και της ηθικής μας! ΣΑΣ ΤΟΧΩ ΠΕΙ πολλές φορές: οι καναλάρχες ΟΛΟΙ και η πλειοψηφία των δημοσιογράφων είναι σαν το τζουκ μποξ: του βάζεις κέρμα παίζει, δεν του βάζεις δεν παίζει!!! (Φωτό 3)
Τέλος, αυτοί είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ, πρέπει να φτιαχτεί άμεσα δικό μας καναλι !! ΑΝΤΕ γιατί πολύ το συβράσαμε το θέμα!!!
ΥΓ2. Περιμενω από κάτι ευαίσθητους συντροφους που τους ενοχλούσε και καλά η Ακριβοπουλου και ο Καψωχας να καταγγείλουν με πάθος και βδελυγμία τη σημερινή «βορειοκορεάτικη ΕΡΤ» του Ζούλα και του Μητσοτακη!!!!!
πηγή: documentonews