ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

ΕΔΟΕΑΠ: Τηλέφωνο προσωρινά μόνο για ιατρικές υπηρεσίες

Ηλεκτρονική επικοινωνία για Ασφάλιση και ΤΥΠ

Λόγω της σοβαρής βλάβης στο ευρύτερο τηλεφωνικό δίκτυο της περιοχής, ο ΕΔΟΕΑΠ προσωρινά εξυπηρετεί τηλεφωνικά τους ασφαλισμένους μόνο για ιατρικές υπηρεσίες, στον αριθμό: 2107264700.
Για όλες τις διοικητικές υπηρεσίες οι ασφαλισμένοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις τους. Συγκεκριμένα.. για τον Τομέα Υγείας-Περίθαλψης (ΤΥΠ) μπορούν να αποστέλλουν ηλεκτρονικά (typ@edoeap.gr) τα παραστατικά των δαπανών περίθαλψης και ταχυδρομικώς τα πρωτότυπα. Η εξόφληση θα γίνεται μετά την ηλεκτρονική αποστολή των δικαιολογητικών. (Για ποσά άνω των 200 ευρώ αποστέλλεται κούριερ στον ασφαλισμένο για την παραλαβή των πρωτοτύπων, ώστε να ακολουθήσει η εξόφληση.)
Για τον Τομέα Ασφάλισης και Επικοινωνίας: στο email asfalisi@edoeap.gr και η υπηρεσία θα επικοινωνεί μαζί τους για την αποστολή δικαιολογητικών που απαιτούνται. Εάν γνωρίζουν τα δικαιολογητικά εκ των προτέρων, μπορούν να τα επισυνάπτουν στην αίτησή τους. Για κάθε άλλη υπηρεσία, μπορούν να υποβάλλουν το αίτημά τους στο info@edoeap.gr. Ο ΕΔΟΕΑΠ ζητεί συγγνώμη για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και για το οποίο ουδεμία ευθύνη φέρει και παρακαλεί για την κατανόηση τους ασφαλισμένους του, μέχρις αποκατάστασης της βλάβης.