ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Κύριε Κούλογλου, λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω

Τι απαντά στο δημοσίευμα του tvxs η σύζυγος του υπ. Υγείας, Τζένη Μπαλατσινού και τι λέει ο Κούλογλου

Στο δημοσίευμα του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιου Κούλογλου που αναφέρει ότι το site «Jenny. gr», της ανήκει και έλαβε χρήματα από κρατική διαφήμιση για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι», απαντά με ανάρτησή της στο twitter η Τζένη Μπαλατσινού. Η σύζυγος του..
υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια ισχυρίζεται ότι πρόκειται για fake news ενώ και η εταιρεία Koolworks, κάτοχος του «jenny.gr» αναφέρei πως "η τοποθέτηση του web banner του Μένουμε Σπίτι» έγινε δωρεάν" ενώ επιπλέον διευκρινίζει πως «η Τζένη Μπαλατσινού ουδεμία μετοχική σχέση έχει με την εταιρεία».
Η κυρία Μπαλατσινού εξήγησε ότι έχει πουλήσει την ιστοσελίδα «jenny.gr» εδώ και ένα χρόνο σε μεγάλο μιντιακό όμιλο και απευθυνόμενη προσωπικά στον Στέλιο Κούλογλου έγραψε: «Σε αντίθεση με εσάς εγώ δεν υπήρξα ποτέ κρατικοδίαιτη».
«Προς αξιότιμο @SteliosKoul (και όλους όσους έσπευσαν να αναπαράξουν fake news), λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω... Το http://www.jenny.gr δεν μου ανήκει εδώ και 1 χρόνο. Σε αντίθεση με τη δική σας καριέρα η δίκη μου δεν υπήρξε ποτέ κρατικοδίαιτη», έγραψε η Τζένη Μπαλατσινού στο twitter.

ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: Μετά την ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού, ο Στέλιος Κούλογλου δήλωσε: «Όπως έχω επανειλημμένως δηλώσει, μετά την εκλογή μου στην Ευρωβουλή δεν έχω καμία αρμοδιότητα στις συντακτικές επιλογές του Τvxs.gr, όπου παραμένω ως απλός αρθρογράφος».