ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Μια νέα φιλόδοξη έκδοση στην καμένη γη του Τύπου

Το «χαρτί» και η εφημερίδα είναι στην εντατική· το περιοδικό έχει εξαφανιστεί. Πάμπολλα αυτά που έκλεισαν τα τελευταία χρόνια, δεκάδες! Ήταν τα πολιτικά περιοδικά, τα ειδικά, τα λάιφ-στάιλ, τα οικονομικά και πολύ πριν από όλα, τα αθλητικά.
Σε αυτήν τη καμένη γη του Περιοδικού Τύπου, ήρθε με τη δύναμη της νεότητας να καλλιεργήσει μια ομάδα νέων παιδιών, αλλά..
με σημαντική επαγγελματική διαδρομή στον χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας. Και έφτιαξε ένα αθλητικό περιοδικό, όχι σε χαρτί αλλά ηλεκτρονικό: το PAO Magazine. Είναι μεν συλλογικό, αλλά διαθέτει, όλες τις προδιαγραφές του καλού, σοβαρού δημοσιογραφικά, αθλητικού περιοδικού: πλούσια θεματολογία –πραγματικά πλούσια, όχι σχήμα λόγου–, συνεντεύξεις με «ονόματα», αναλύσεις, θέματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βόλεϊ και άλλα.


Μαζί, ενισχύεται με μερικές υπογραφές-εγγύηση ποιότητας από δημοσιογράφους που δέχτηκαν να συνδράμουν με μπλογκ τους την προσπάθειά των νεαρών συναδέλφων.
-διαβάστε περισσότερα στο harddog EΔΩ