ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Τέλος ο Δημήτρης Μιχαλέλης από το Open

Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι μετά την παραίτηση του Γεν. Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων

Αλλαγές αναμένονται στην κουφή της διοικητικης πυραμίδας του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη. Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μετά την παραίτηση που υπέβαλε ο γενικός διευθυντής Ενημέρωσης και Ειδήσεων του Open, Δημήτρης Μιχαλέλης. Το Διοικητικό..
Συμβούλιο του τηλεοπτικού.. σταθμού έκανε δεκτή την παραίτηση και έτσι ο Δ. Μιχαλέλης αποτελεί πλέον παρελθόν για το κανάλι.Σε σχετική ανακοίνωση του OPEN που εστάλη στους zoornalistas αναφέρεται:
«Ανακοινώνεται ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του τηλεοπτικού σταθμού OPEN κάνει αποδεκτή την παραίτηση του Γενικού Διευθυντή Ενημέρωσης και Ειδήσεων Δημήτρη Μιχαλέλη.
Το OPEN τον ευχαριστεί θερμά για τη συνεργασία και την προσφορά του στον τομέα Ενημέρωσης του σταθμού και του εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά επαγγελματικά του βήματα».

Σύμφωνα με πληροφορίες , ο Δημήτρης Μιχαλέλης είχε δηλώσει παραίτηση εδώ και εβδομάδες. Σε επιστολή που έστειλε αρχές Μαρτίου στο ΔΣ του καναλιού εξηγούσε τους λόγους της παραίτησής του προσθέτοντας ότι δεν μπορούσε να υπηρετήσει το μοντέλο που ακολουθεί στις ειδήσεις του το Open TV.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πληροφορία σχετικά με το ποιός θα τον αντικαταστήσει, όμως εντός των επομένων ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι συζητήσεις που έχουν στελέχη του ομίλου με ενδιαφερόμενους...