ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Και τηλεϊατρική στον ΕΔΟΕΑΠ: με ένα κλικ ο γιατρός κοντά σου

Με υπηρεσίες τηλεϊατρικής ενισχύει ο ΕΔΟΕΑΠ την κάλυψη των ασφαλισμένων του.
Από τη Μεγάλη Δευτέρα τίθεται σε εφαρμογή η δυνατότητα οι ασφαλισμένοι να ορίζουν ραντεβού με έναν από τους τέσσερις ιατρούς του Οργανισμού που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της τηλεϊατρικής (Ευάγγελος Φραγκούλης – γενικός/oικογενειακός ιατρός, Δημήτριος Κατρίνης – παθολόγος,..
Αφροδίτη Τσιάκου – παθολόγος, Παναγιώτα Γούναρη – παθολόγος). Εν συνεχεία θα προστεθούν και άλλες ειδικότητες.
Τα ραντεβού κλείνονται καθημερινά στο τηλέφωνο 2107264350, από τις 09:00 έως τις 16:00 και οι ώρες διεξαγωγής τους θα είναι 09:00 - 20:00, με διάρκεια 30’. Ο ασφαλισμένος θα ενημερώνεται με email για την ώρα και τον τρόπο της τηλεξέτασης, με αναλυτικές-χρηστικές οδηγίες. Απαραίτητη προϋπόθεση, βέβαια, είναι να διαθέτει πρόσβαση στο Διαδίκτυο, email και βασικές γνώσεις ηλεκτρονικού υπολογιστή.
Eπισημαίνεται ότι η τηλεϊατρική συνεπικουρεί τις ήδη υφιστάμενες ιατρικές υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ (εξετάσεις επειγόντων περιστατικών κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με τον ιατρό, διαγνωστικές, αιμοληψία κ.λπ.) που λειτουργούν κανονικά, υιοθετώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.