ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Μπάγια, Μπάγια...

Πρώτη ήρξατο χειρών αδίκων, η Μπάγια, μιλώντας για "συνωστισμό" των γιατρών, στην συμβολική, επ' ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας -που διεκόπη με την επέμβαση της αστυνομίας- στον προαύλιο χώρο του "Ευαγγελισμού".
Ο -πολύ καλός- ρεπόρτερ, Δημήτρης Λάππας, εβαλε τα πράγματα στην θέση τους: Μπάγια, Μπάγια, άκουσε με Μπάγια, δεν υπήρχε κανένας
λόγος να μπουν μέσα οι αστυνομικοί. Πριν μπουν, τηρούσαν τα μέτρα ασφαλείας, γιατροί είναι.
Η Μπάγια επέμενε κατηγορώντας τους γιατρούς, πως, όχι μόνο δεν κρατούσαν τις αποστάσεις, αλλά και οι περισσότεροι δεν φορούσαν μάσκες.
Ο ρεπόρτερ την πληροφόρησε πως οι αποστάσεις έπαψαν να ισχύουν με την έφοδο των αστυνομικών και την φραστική ένταση που ακολούθησε.
Ο Φιλιππίδης θύμισε στον Λάππα, πως, "απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις" και άσκησε κριτική κατά των γιατρών: Δεν τηρούν τα μέτρα, έχουν βάλει το κοστούμι του συνδικαλιστή. Λυπάμαι, δεν μπορώ να συμφωνήσω με αυτή την εικόνα.
Και προχώρησε στην συνέχεια σε μια ανεπίτρεπτη και αντιδεοντολογική απόρριψη του ρεπορτάζ που είχε κάνει ο δημοσιογράφος: Και δεν φορούν μάσκες όπως μας έλεγες.
Ο Λάππας δεν είχε περιθώρια να απαντήσει, καθώς αμέσως τον έκοψε στον αέρα, λέγοντας, πως, τον ευχαριστεί πολύ για το ρεπορτάζ (που δεν του άρεσε)!
Οι "ήρωες με τις μάσκες" (και οι ρεπόρτερ) πέσαν θύματα της καταστολής...

- από το nonews - news