ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Ο πολτός του ελληνικού ίντερνετ...

...και η υπόσχεση της ομάδας της LIFO

Με 6.231.065 αναγνώστες έκλεισε ο Ιανουάριος στo LIFO.gr, αναγνώστες που μπαίνουν στο σάιτ ξανά και ξανά όλη μέρα. Η ομάδα της LIFO σε σχετικό σημείωμα αναφέρει:
"Χρόνια τώρα, η LIFO χτίζει αθόρυβα την κοινότητά της, έξω από τα κοινώς παραδεδεγμένα. Χωρίς εξαρτήσεις, χωρίς εμμονές..
και επενδύοντας σταθερά στην ποιότητα, την πρωτογένεια και την καινοτομία, κατάφερε να κατακτήσει επισκεψιμότητες που ποτέ κανείς δεν κατέκτησε με τέτοιου είδους περιεχόμενο.
Διότι είναι γνωστό με ποιό τρόπο μπορείς να κατακτήσεις υψηλά, κίτρινα νούμερα στον πολτό του ελληνικού ίντερνετ. Το θέμα είναι να τα έχεις, χωρίς οι αναγνώστες σου να σε περιφρονούν.
Οι επισκεψιμότητες αυτές λοιπόν δεν θα έλεγαν πολλά πράγματα, αν δεν συνοδευόντουσαν από υψηλή επιδραστικότητα, εγγκυρότητα και εμπιστοσύνη του κοινού. Οι αναγνώστες μας ξέρουν ότι αυτό που διαβάζουν εδώ δεν είναι προϊόν συναλλαγής ή οπαδικού ήθους - αλλά η ελεύθερη, ανεξάρτητη και ισχύουσα γνώμη μας.
Περιουσία μας, είναι τα ποιοτικά στοιχεία μας, όχι τα αριθμητικά. Οπότε θα μας επιτρέψετε να επανέλθουμε.
Προς το παρόν, ευχαριστίες για την απίστευτη εμπιστοσύνη που μάς δείχνετε 15 χρόνια τώρα και μια υπόσχεση: δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη σας ποτέ."