ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Mega: σχολιαστές οι δημοσιογράφοι από ΒΗΜΑ και ΝΕΑ

Το Μεγάλο Κανάλι επιστρέφει τη Δευτέρα

Τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, από νωρίς το πρωί, η πιο δυνατή τηλεοπτική συνήθεια επιστρέφει.
Στις 06:00 το πρωί, η πρώτη ενημερωτική εκπομπή του MEGA «Κοινωνία ώρα MEGA». Ο Νίκος Φιλιππίδης, η Μπάγια Αντωνοπούλου, ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Τζίνα Μοσχολιού θα μεταφέρουν στους τηλεθεατές την ατζέντα των..
θεμάτων. Χρήσιμες ειδήσεις, σχόλια, καλεσμένοι στο στούντιο, συνεντεύξεις, συνδέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, προτάσεις αλλά και κάποιες ιδιαίτερες εκπλήξεις.
Στις 10:00 η παρέα του MEGA MAGAZINO έρχεται να δώσει με δυναμισμό αλλά και χιούμορ, όπου και όταν χρειάζεται, τη δική της ματιά σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Η Δάφνη Καραβοκύρη, ο Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο θα συστηθούν τηλεοπτικά φωτίζοντας θεατές και αθέατες πλευρές όλης της επικαιρότητας.
Στις 13:00 η Ράνια Τζίμα από το στούντιο του MEGA θα παρουσιάσει το μεσημβρινό δελτίο MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ με έγκαιρη και πλήρη κάλυψη των ειδήσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Στις 17:20 ο Νίκος Ευαγγελάτος κινείται σε ρυθμούς LIVE NEWS και παρουσιάζει ένα πλήρες ενημερωτικό μαγκαζίνο με ταχύτητα, εναλλαγές στην εικόνα, ειδήσεις που ενδιαφέρουν και σχόλια από τους Ελένη Καλογεροπούλου, Θανάση Μαυρίδη και Παναγιώτη Τζένο.
Στις 20:00 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ξεκινά.
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου παρουσιάζει τις σημαντικές ειδήσεις της ημέρας. Σύσσωμη η δημοσιογραφική ομάδα του MEGA δίνει το «παρών» για την έγκυρη και άμεση κάλυψη των θεμάτων. Στο στούντιο μαζί της σχολιαστές οι δημοσιογράφοι του ΒΗΜΑΤΟΣ και των ΝΕΩΝ.
Μετά τα μεσάνυχτα, στις 00:40, πρεμιέρα των νέων ξένων σειρών του MEGA, από το ποιοτικότερο πακέτο ξένου προγράμματος της ελληνικής τηλεόρασης, με τους συναρπαστικούς Forensic Files. Με αφηγητή τον Πίτερ Τόμας παρουσιάζεται στο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ Αμερικανικής παραγωγής ο τρόπος με τον οποίο εξιχνιάζονται τα εγκλήματα με τη βοήθεια της τεχνολογίας.
Στο πρόγραμμα της πρώτης ημέρας του MEGA πως να λείπουν οι αγαπημένες ελληνικές σειρές; Η καλύτερη τηλεοπτική πρόταση ψυχαγωγίας για τρεις δεκαετίες. Θα ξαναθυμηθούμε ατάκες, σκηνές, ιστορίες αλλά και αγαπημένους ηθοποιούς σε αξέχαστους ρόλους στις σειρές : «Ρετιρέ», «Εμείς κι εμείς», «Βέρα στο δεξί», «Η Νταντά», «Μαρία η άσχημη», «Μια στιγμή δυο ζωές», «Η ζωή της άλλης», «Σαββατογεννημένες», «Ίχνη», «Είμαστε στον αέρα», «Ο Πέτρος και τα κορίτσια του», «Φύγαμε», «Παράλληλοι δρόμοι».



Στην prime time η αφρόκρεμα των ελληνικών κωμικών σειρών που θα θυμίσουν τα σταθερά ραντεβού με την παρέα του «Πάρα Πέντε», τους ανήσυχους «νέους» του «50-50» και την καλόκαρδη ομάδα της νύχτας στο κλαμπ «Μαύρα μεσάνυχτα».