ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Δημοσιογράφοι σε αναζήτηση (νέας) εργασίας…


Έχει την πλάκα του, ως ένα βαθμό, αυτό που γίνεται με τους δημοσιογράφους των Γραφείων Τύπου αυτόν τον καιρό. Άλλοι αδειάζουν γραφεία και άλλοι… σηκώνουν μανίκια για τα καινούρια τους καθήκοντα. Η περισσότερη πλάκα είναι ότι αυτοί που φεύγουν, θέλουν και να…
επιστρέψουν στη δημοσιογραφία.
***
Να αναπνέουμε;
Ο φόβος και ο τρόμος του ο,τιδήποτε κυκλοφορεί στο διαδίκτυο έχει γίνει ο γνωστός βουλευτής, πρώην δημοσιογράφος. Τώρα μάθαμε ότι στο στόχαστρό του έχουν μπει και τα… memes, αυτά τα συμπαθητικά κόμικ που σατιρίζουν την επικαιρότητα. Εμείς θα ρωτήσουμε; Μπορεί κανείς να γράφει κάτι ελεύθερα - για εκείνον ή όχι- στα ΜΜΕ; Για να ξέρουμε.
***

Πόσοι ακόμα;
Από τη μια λύνει το… εργασιακό πρόβλημα πολλών δημοσιογράφων, από την άλλη τελικά έτσι όπως το πάνε οι συντάκτες θα γίνουν περισσότεροι από τα στελέχη της κυβέρνησης.
Φήμες και ψίθυροι ακούγονται για δημοσιογράφο γνωστού ομίλου, με όνομα… βαρύ που θα αναλάβει το Γραφείο Τύπου ενός νέου στελέχους στο πολιτικό σκηνικό της χώρας.
Οι επόμενες ημέρες θα δείξουν το κατά πόσο ευσταθούν αυτές.
***

Και απολύσεις και… ρεκόρ
Δεν λέει να ησυχάσει η κατάσταση στο Έθνος μετά τις πρόσφατες απολύσεις, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα έρθουν κι άλλες.
Όλα αυτά τη στιγμή που στα διαφημιστικά τους, οι επικεφαλής προβάλλουν τα… ρεκόρ του site, το οποίο έχει ανέβει αισθητά, λένε, σε σχέση με το παρελθόν.
Καταστάσεις δύο ταχυτήτων σε έναν όμιλο που μοιάζει με… καζάνι που βράζει.


Σάτυρος / fmvoice