ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

'Aτυχο το Open

Tο Open εξασφαλίζοντας τη μετάδοση κατ΄αποκλειστικότητα των αγώνων του Ισπανικού Κυπέλλου, έκανε μια σοβαρή κίνηση για να ενισχύσει τον αθλητικό του τομέα και να τονώσει τα ποσοστά του στην τηλεθέαση.
Αλλά εν προκειμένω ήταν άτυχο γιατί αποκλείστηκαν γρήγορα -και ταυτόχρονα- οι δυο ομάδες που μαγνητίζουν: η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ!
Στις αποκλεισμένες και η..
κάτοχος του τροπαίου, η Βιγιαρεάλ. Φυσικά, το ενδιαφέρον είναι πάντα σημαντικό, έστω και με κουτσουρεμένο το υλικό της διοργάνωσης. Η οποία συνεχίζεται αυτήν την εβδομάδα, Τετάρτη και Πέμπτη, με δύο ημιτελικούς.
Στο σχετικό δελτίο Τύπου που λάβαμε, διαβάζουμε:
Οι πρώτοι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ισπανίας έρχονται αυτή την εβδομάδα ζωντανά και αποκλειστικά από το ΟPEN!
Μετά τις μεγαλειώδεις προκρίσεις σε βάρος της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ Μαδρίτης, Μπιλμπάο και Σοσιεδάδ θέλουν να μετατρέψουν τον τελικό του Copa Del Rey σε υπόθεση των Βάσκων, όμως οι δύο εκπλήξεις της διοργάνωσης, Γρανάδα και Μιραντές, θέλουν να ζήσουν το όνειρό τους ως το τέλος!
Απόψε Τετάρτη στις 22:00 σε απευθείας σύνδεση με το καυτό Νουέβο Σαν Μαμές του Μπιλμπάο, ο Πάνος Βόγλης και ο Αλέξανδρος Ξενικάκης θα περιγράψουν την αναμέτρηση της παραδοσιακής δύναμης του Κυπέλλου Ισπανίας, Αθλέτικ Μπιλμπάο, που έχει βάλει 23 φορές το Copa Del Rey στην τροπαιοθήκη της, κόντρα στην μαχητική Γρανάδα που απέκλεισε την κάτοχο του τροπαίου Βαλένθια.
-πηγή: harddog