ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Αγριο τρολάρισμα στην Μονογυιού για την ομιλία στη Βουλή

ΒΙΝΤΕΟ

«Γλέντι» στα social media με την ομιλία της βουλευτού Κυκλάδων της ΝΔ στη Βουλή Κατερίνας Μονογυιού για τα υδατοδρόμια.
Όπως φαίνεται σε βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η κυρία Μονογυιού εμφανίστηκε μάλλον... απροετοίμαστη, καθώς διάβαζε με δυσκολία, συνεχώς από το χαρτί που είχε μπροστά της, με αρκετές..
παύσεις, ενώ μπέρδευε και τα λόγια της.
 Στα τρία λεπτά που βρέθηκε στο βήμα της Βουλής, αφενός δεν σήκωσε το βλέμμα της, διαβάζοντας εξ ολοκλήρου από τα χαρτιά που είχε μπροστά της, αφετέρου συλλάβιζε, τραύλιζε κι έδειχνε σαν να βλέπει το κείμενο πρώτη φορά .
Στο φινάλε της ομιλίας της, ακούστηκαν και κάποια χλιαρά χειροκροτήματα με τον τηλεοπτικό φακό να πιάνει μεταξύ αυτών και τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή.

Με ειρωνική διάθεση, χρήστης του Twitter γράφει: «Μέλος της επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων της Βουλής η Κ. Μονογυιού, γιατί ποιος είναι καταλληλότερος να πει την άποψή του για την μόρφωση απ΄ αυτούς που την έχουν περισσότερο ανάγκη».
«Το πιο σοκαριστικό με την Κατερίνα Μονογυιού δεν ήταν ότι συλλάβιζε διαβάζοντας την ομιλία της, αλλά ότι, όταν την ολοκλήρωσε, ακούστηκαν χειροκροτήματα», γράφει άλλος χρήστης του Twitter.
Κάποιος τρίτος αφού παραθέτει το βιογραφικο της βουλευτίνας σχολιάζει: «Η Μονογυιού είνα beauty therapist. Θα σέβεστε!»
Δείτε το βίντεο και κάποια χαρακτηριστικά tweets: