ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Με νομική ομάδα το Documento...

...στο πλευρό όποιου δέχεται μηνύσεις και bullying από δημόσια πρόσωπα

Πρωτοβουλία του Documento, με αφορμή την άνευ προηγουμένου κίνηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου (δημοσιογράφου και βουλευτή της ΝΔ)  να «σύρει» στα δικαστήρια μια νεαρή εργαζόμενη, ζητώντας της αποζημίωση 28.000 ευρώ για μια χιουμοριστική ανάρτηση στο Facebook.
Το Documento ανακοινώνει ότι..
θα βοηθήσει με κάθε μέσο που διαθέτει, μεταξύ των οποίων και η νομική υποστήριξη από ομάδα διακεκριμένων νομικών, τόσο την Έλενα, όσο και οποιοδήποτε άλλο χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δέχεται μηνύσεις και bullying από δημόσια πρόσωπα.
Oπως γράφει το documentonews, «παρότι η εφημερίδα γίνεται συνεχώς στόχος «τρόλς» του διαδικτύου, η αγωγή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου προς την Έλενα αποδεικνύει πως μοναδικός σκοπός αυτών των δημοσίων προσώπων- «εισαγγελέων» του διαδικτύου, είναι ο περιορισμός της ελευθερίας της έκφρασης και η επιβολή της σιωπής. Κι απέναντι σε αυτό το φαινόμενο, πρέπει να υπάρξει συλλογική και δυναμική απάντηση».