ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Επεσε «μαύρο» στον Alpha

«Χάθηκε» και η Μενεγάκη

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Τρίτης χάθηκε το σήμα του Alpha από τις οθόνες. Οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν εκείνη την ώρα το κανάλι είδαν ξαφνικά μπροστά τους μαύρο ή χρωματιστές μπάρες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αιτία είναι ένα σοβαρό τεχνικό πρόβλημα που προέκυψε..
στη ροή προγράμματος. Γύρω στις 12:22 έγινε μια προσπάθεια επιστροφής του σήματος, όταν για μερικά δευτερόλεπτα εμφανίστηκε μια κάρτα με το σήμα του καναλιού. Ωστόσο, λίγο αργότερα έπεσε πάλι μαύρο.
Η βλάβη αοκαταστάθηκε στις 12.33 και η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε και βγήκε τελικά στον αέρα  με καθυστέρηση 40 ολόκληρων λεπτών! Η παρουσιάστρια ανέφερε ότι πολλοί της έστειλαν μήνυμα για να δουν τι συμβαίνει ακόμα και η μητέρα της, η οποία ανησύχησε και της τηλεφώνησε.
H παρουσιάστρια εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής λέγοντας: «Σας ανησυχήσαμε λίγο; Συμβαίνουν αυτά καμία φορά στην τηλεόραση. Απρόοπτα! Τεχνικά είναι όλα… καταλαβαίνω ότι ανησυχήσατε… γιατί για να φτάσει η μάνα μου να πάρει τηλέφωνο και να μου πει «τι συμβαίνει παιδί μου και δεν σε βλέπω» γιατί αυτό είναι το θέμα μας… Κατάλαβα ότι έγινε πολύ θέμα. Έγινε, πέρασε, τελείωσε και προχωράμε»!