ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Αγωγή στη ΝΔ καταθέτει το Documento και ο Βαξεβάνης

Αγωγή κατά της ΝΔ καταθέτουν η εφημερίδα Documento και ο εκδότης Κώστας Βαξεβάνης αναφορικά με «τις πρόσφατες υβριστικές και συκοφαντικές ανακοινώσεις του κόμματος».
Όπως τονίζεται στο documentonews.gr «στο πλαίσιο δήθεν της ενημέρωσης για όσα γίνονται στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής, οι εκπρόσωποι Τύπου της ΝΔ και..
του Μαξίμου αποκαλούν την εφημερίδα και τον Κώστα Βαξεβάνη "πλασιέ και πιστόλι συμφερόντων από κοινού με τον ΣΥΡΙΖΑ" και προωθούν μέσω ανακοίνωσης υιοθετώντας τα, όσα κατέθεσε καταδικασμένη πειθαρχικά εισαγγελέας ότι δήθεν ο Βαξεβάνης είναι βασικό γρανάζι παραδικαστικού και παρακρατικού κυκλώματος».
Σε σχετικό σημείωμα στο documentonews επισημαίνεται:
«Είναι η πολλοστή φορά που η ΝΔ αναφέρεται με υβριστικές και συκοφαντικές ανακοινώσεις εναντίον του δημοσιογράφου και της εφημερίδας κάνοντας κατάχρηση και ανήθικη χρήση του πολιτικού ρόλου του κόμματος. Σε μία από τις πολλές περιπτώσεις ο Κώστας Βαξεβάνης είχε καταφύγει στη Δικαιοσύνη μηνύοντας τη Σοφία Ζαχαράκη η οποία τον είχε συκοφαντήσει σε παρουσία της σε τηλεοπτικό κανάλι και αρνήθηκε να αποσύρει τα ψεύδη παρά την παρέμβαση του δημοσιογράφου. Αυτή τη φορά όμως το πράγμα έχει εκτροχιαστεί. Η ΝΔ προσπαθεί να δημιουργήσει ένα πολιτικό αφήγημα χωρίς κανένα ηθικό ενδοιασμό, γι’ αυτό οι υπεύθυνοι του κόμματος και οι «συγγραφείς» θα οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. Είναι κάτι που θα γίνεται από εδώ και στο εξής αν συνεχίσουν τη στοχοποίηση και τον θεσμικό κατήφορο.