ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Σημείο Συνάντησης στην ΕΡΤ1 χωρίς παρουσιαστή

«Σημείο Συνάντησης» είναι ο τίτλος της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 23:15.
Το νέο τοκ σόου της ΕΡΤ1, που θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 23:15, στηρίζεται σ’ ένα φρέσκο και πρωτότυπο εύρημα: δεν υπάρχει παρουσιαστής, δεν υπάρχει καλεσμένος.
Πρωταγωνιστές κάθε επεισοδίου είναι κάθε φορά δύο γνωστά -και συνήθως ετερόκλητα- πρόσωπα.. από τον δημόσιο βίο, όπως ηθοποιοί, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, αθλητές και άλλοι, τα οποία κάνουν μία ελεύθερη συζήτηση γύρω από πολλά και διαφορετικά θέματα.
Έτσι, έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους αλλά και να επανασυστηθούν στο κοινό, καθώς αποκαλύπτουν πτυχές από τη ζωή τους που μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει.
Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020, στις 23:15
Eπεισόδιο 1ο: «Τόνια Σωτηροπούλου - Δημήτρης Μοθωναίος»
Τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 23:15 στην ΕΡΤ1, οι πρώτοι φιλοξενούμενοι που κάνουν «ποδαρικό» στη νέα εκπομπή «Σημείο Συνάντησης», είναι η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Δημήτρης Μοθωναίος. Οι δύο ηθοποιοί, ευδιάθετοι και χαλαροί όσο ποτέ, βρίσκονται για πρώτη φορά σε μία εκπομπή χωρίς την ύπαρξη παρουσιαστή-συντονιστή και συζητούν για όλα.
Μιλούν για την πρώτη τους γνωριμία και τη χημεία μεταξύ τους, την «ιδιόμορφη» σχέση τους με τα social media, τις πιο αμήχανες οντισιόν που έχουν βιώσει στην καριέρα τους και αναλύουν όλα εκείνα που διαμορφώνουν την καθημερινότητά τους. Πώς αντέδρασε η Τόνια όταν αναφέρθηκε σε λίστα από το έγκριτο Imdb ως η τέταρτη εξωτική καλλονή παγκοσμίως; Πώς έγινε viral η περσόνα «Αγκαπημένο» του Δημήτρη στα social media; Επίσης, στέκονται στην προσωπική τους ζωή και εξηγούν τι αναζητούν σε μία σχέση.

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς.
Σκηνοθεσία: Κώστας Μάνδυλας. Διεύθυνση παραγωγής: Production House.