ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Στην Κάλυμνο η κάμερα του «Special Report»

Ο Τάσος Τέλλογλου και μαζί του ο Αντώνης Φουρλής αλλά και οι έμπειροι reporters του ειδησεογραφικού τμήματος του ΑΝΤ1 παρουσιάζουν μεγάλες έρευνες, αποκαλυπτικά θέματα, αποκλειστικές συνεντεύξεις, διεισδυτικά ρεπορτάζ, συναρπαστικές αφηγήσεις και οδοιπορικά από την Ελλάδα και τον κόσμο. Στην εκπομπή..
«Special Report» την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου θα δούμε:
«ΤΑΡΑΓΜΕΝΑ» ΝΕΡΑ
Καθημερινές «μάχες» με τουρκικά αλιευτικά, επικίνδυνοι ελιγμοί στο Αιγαίο και εκφοβισμός των ψαράδων που αναζητούν το μεροκάματο στα  νερά του. Ο Αντώνης Φουρλής ταξιδεύει με την κάμερα του «Special Report» στην Κάλυμνο και συναντά τους ψαράδες που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμέτωποι με την αυξανόμενη τουρκική προκλητικότητα. Ακόμη, ο Χρήστος Ροζάκης, πρώην υπουργός Εξωτερικών και επί σειρά ετών αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, και ο καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και βουλευτής της ΝΔ, Άγγελος Συρίγος, ρίχνουν φως στο τί θα σήμαινε για την Ελλάδα και τους κατοίκους των νησιών μας μία ενδεχόμενη προσφυγή στη Χάγη.
ΜΙΚΡΟΣ ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ
Τον αποκαλούν «παιδί-θαύμα». Είναι μόλις επτά ετών, παίζει ήδη στα δάχτυλα απαιτητικές κλασσικές συνθέσεις και δίνει συναυλίες σε μερικές από τις σημαντικότερες μουσικές σκηνές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, «μαγεύοντας» κοινό και κριτικούς.
Το «Special Report» ακολουθεί τον μικρό Στέλιο Κερασίδη και την οικογένειά του κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους, για δύο σημαντικές εμφανίσεις του και καταγράφει τις ιδιαίτερες στιγμές του μικρού μουσικού με δασκάλους και συμμαθητές. Η Λίλιαν Τσουρλή μιλά με τον επτάχρονο πιανίστα που της αποκαλύπτει το μυστικό των δικών του συνθέσεων αλλά και τα όνειρά του για το μέλλον.

Συντελεστές:
Executive Producer: Άννα Αρβανίτη
Αρχισυνταξία: Ιωάννα Λουλούδη
Δημοσιογραφική Ομάδα: Λάζαρος Μπέλτσιος, Μαρία Σιδηροπούλου, Ρωμανός Γκότζος
Σκηνοθεσία βίντεο: Κωστής Παπαδάκης
Σκηνοθεσία στούντιο: Αλέξης Βούλγαρης
Παραγωγή: VICE Greece