ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

«Στη δημοσιότητα μέχρι τέλη Φεβρουαρίου οι ηχογραφήσεις του Eurogroup»

«Η αλήθεια είναι όχι μόνο επαναστατική, όπως λέγαμε κάποτε, αλλά και χρήσιμη – ιδίως για ένα λαό που υποφέρει από τραγικές αποφάσεις που λαμβάνονται για αυτόν, ερήμην του, στο βαθύ σκοτάδι» γράφει ο Γιάνης Βαρουφάκης σε ένα μακροσκελές κείμενο στο προσωπικό του ιστολόγιο, σχολιάζοντας τα γεγονότα της Παρασκευής.
Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25..
προαναγγέλλει ότι μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα έχει δώσει στη δημοσιότητα τον φάκελο που, κατά δήλωσή του, περιέχει τις ηχογραφήσεις από τα κρίσιμα Eurogroup του 2015.
Στο κείμενό του ο Γιάνης Βαρουφάκης κατηγορεί τα «μνημονιακά κόμματα» ότι «αναπαράγουν την προπαγάνδα της τρόικας» και υπογραμμίζει ότι η αντίδραση του προέδρου της Βουλής καταδεικνύει τον πανικό της κυβέρνησης.
«Καθώς ψυχανεμίζονται ότι η αλήθεια για εκείνα τα Eurogroup ήταν η ακριβώς αντίθετη της προπαγάνδας τους, δεν αντέχουν ούτε οι ίδιοι να ακούσουν τί πραγματικά διαδραματίστηκε εκεί!» αναφέρει χαρακτηριστικά. - διαβάστε τη συνέχεια στο efsyn ΕΔΩ