ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Ο Πάνος Χαρίτος επιστρέφει στην ΕΡΤ

Τρεις νέες δημοσιογραφικές εκπομπές στη δημόσια τηλεόραση

Με στόχο την άμεση ενημέρωση των πολιτών, αλλά και την επιστροφή της δημοσιογραφικής έρευνας στις τηλεοπτικές οθόνες, τρεις νέες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 από τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.
Η ΕΡΤ από τον επόμενο μήνα..
επιστρέφει δυναμικά και στην δημοσιογραφική έρευνα με μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα επιμεληθεί ο καταξιωμένος δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος ύστερα από αποστολές που θα πραγματοποιήσει στο εξωτερικό και θα έχουν ως στόχο να φωτίσουν τις άγνωστες πλευρές των σημαντικών εξελίξεων που συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή μας.
Από την ερχόμενη Δευτέρα και κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 10:15 και μέχρι τις 12:00, η νέα ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ «Επι-κοινωνία» με τη Μάριον Μιχελιδάκη φέρνει τον παλμό της ζωής μας στις οθόνες.
Κεντρικό ρόλο στην εκπομπή θα έχει πάντα η επικαιρότητα, δίνοντας όμως έμφαση στα θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών. Η δημοσιογραφική ομάδα θα επιμελείται ρεπορτάζ – «φακέλους» για την υγεία, την παιδεία, τη διατροφή, την καινοτομία, το περιβάλλον και τον πολιτισμό, ενώ θα παρουσιάζει και προσωπικές ιστορίες -γνωστών και αγνώστων στο κοινό- σημαντικών ανθρώπων.
Η αρχισυνταξία είναι της Ολυμπιάδας Μαρίας Ολυμπίτη, της Αρετής Μπίτα και του Σάκη Τσάρα, η σκηνοθεσία του Γιώργου Σταμούλη, η διεύθυνση παραγωγής της Βάσως Φούρλα, ενώ τη δημοσιογραφική ομάδα θα απαρτίζουν η Νάσια Μπουλούκου, η Αθηνά Βολτέα και η Κωνσταντίνα Βρεττού.
Κάθε μεσημέρι στις 13:00 και για δύο ώρες ο Κώστας Λασκαράτος, η Χρύσα Παπασταύρου και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος θα κάνουν «Συνδέσεις» με όλο το δίκτυο των δημοσιογράφων της ΕΡΤ εντός και εκτός Ελλάδος, προβάλλοντας κάθε είδηση που επηρεάζει τη ζωή μας.
Η αρχισυνταξία είναι της Τιτίκας Ανουσάκη και της Βάννας Κεκάτου και η διεύθυνση παραγωγής της Ελένης Ντάφλου.