ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Σε ποιες εφημερίδες δόθηκε διαφήμιση του Mega...

...και με ποια σειρά

Τη Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου, άρχισε η διαφήμιση, τηλεοπτική και έντυπη, για τη επάνοδο του Mega. Στις πρωτοσέλιδες καταχωρίσεις εφημερίδων η αρχή έγινε την πρώτη
ημέρα της εβδομάδας από Τα Νέα, τον Κόκκινο Πρωταθλητή και τη SportDay. Τη Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου, η πρωτοσέλιδη καταχώριση έγινε και στις Ελεύθερο Τύπο και Sportime, ενώ σήμερα, Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου, η ίδια καταχώριση υπάρχει, πέρα από τα..
άλλα πρωτοσέλιδα, και στην πρώτη σελίδα της Εφημερίδας των Συντακτών, κάτι που μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη.
Στον Κόκκινο Πρωταθλητή (που διαφημίζει αδιάκοπα τον νέο κανάλι, ως One, από τις 20 Αυγούστου) υπήρχε έως το περασμένο Σάββατο στην πρώτη σελίδα του το One, ενώ την Κυριακή για πρώτη φορά μετά από μήνες δεν υπήρξε καταχώριση και τη Δευτέρα άρχισε η νέα με το «Επιστρέφει. Mega – ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ».
Διαφήμιση του Μεγάλου Καναλιού δεν υπάρχει (μάλλον αναμενόμενα) στο Φως των Σπορ, στις εφημερίδες του Ομίλου Φιλιππάκη (Δημοκρατία, Εστία, Live Sort, Espresso), και στις υπόλοιπες πολιτικές και συλλογικές αθλητικές.

- από το harddog