ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Mega: ποντάρει στη νοσταλγία!

του Χρήστου Ξανθάκη
Κοιτάζοντας το πρόγραμμα του νέου Mega, που, όπως πρώτο έγραψε το Newpost, ξεκινάει στις 17 Φεβρουαρίου, μια λέξη σου έρχεται στο μυαλό: Νοσταλγία!
Αναμενόμενο είναι, μιας και το πρόγραμμα του καναλιού περιλαμβάνει ουκ ολίγες από τις δημοφιλείς σειρές και εκπομπές του παλιού Mega.  Ακόμη και το..
«Ρετιρέ», που θα προβάλλεται στις εννιά το πρωί εμβόλιμο ανάμεσα στις ενημερωτικές εκπομπές «Κοινωνία Ώρα Mega» και «Mega Magazino». Κάτι σαν μπρέηκ από την ενημέρωση, να πάρουμε μιαν ανάσα και άντε πάλι ειδήσεις.
Η οποία ενημέρωση θα κάνει ξανά την εμφάνισή της στις πέντε και είκοσι το απόγευμα με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ύστερα θα παίζουν μπάλα οι «Σαββατογεννημένες» και ακολούθως θα παίρνει σειρά το δελτίο ειδήσεων στις οκτώ με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Και σειρές κατόπιν, ως το πρωί!
Ένα προφίλ ψυχαγωγικό που ενισχύεται ακόμη περισσότερο το Σαβατοκύριακο, καθώς το γουικέντ θα υπάρχει μόνο μία ενημερωτική εκπομπή, το «Mega σαββατοκύριακο», από τις επτά ως τις δέκα και μισή το πρωί. Και από εκεί και πέρα, από «Κόκκινο Δωμάτιο» ως «Taxi Girl».
Με δυο λόγια; Με δυο λόγια, αν το κοινό νοσταλγεί ακόμη το Mega το νέο κανάλι ξεκινάει με μια πολύ σημαντική μαγιά και μπαίνει αμέσως σε τροχιά επιτυχίας. Αν όχι, θ’ αρχίσουν γκρίνιες και μουρμούρες. Κυριακή κοντή γιορτή, Τρίτη πρωί που θα έρθουν τα ραβασάκια της Nielsen θα ξέρουμε…

- το κείμενο του Χρ. Ξανθάκη είναι από το newpost.gr