ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Καπουτζίδης - Κοζάκου ξανά στο σχολιασμό της Eurovision

Από το 2013 το δίδυμο Καπουτζίδη - Κοζάκου ενώνει δυνάμεις, πένες και φωνές και περιγράφει το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision για τους τηλεθεατές της ΕΡΤ και τους ακροατές της Ελληνικής Ραδιοφωνίας.
Και οι δύο πρωτοπαρουσίασαν το διαγωνισμό το 2006 στην Αθήνα, ο Γιώργος για την τηλεόραση και η Μαρία για το ραδιόφωνο. Η δημοσιογράφος και παραγωγός.. συνέχισε τις παρουσιάσεις για το ραδιόφωνο και το 2011 έγινε η φωνή της τηλεοπτικής μετάδοσης. Με τον αγαπημένο συγγραφέα και ηθοποιό συναντήθηκαν το 2013 και έκτοτε, πάντα μαζί, αποτελούν την επιλογή της ΕΡΤ στο σχολιασμό των live shows.
Και φέτος λοιπόν, η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα βρίσκονται στα studio του συναυλιακού χώρου Rotterdam Ahoy για την απευθείας μετάδοση των δύο Ημιτελικών στις 12 και 14 Μαΐου και του Μεγάλου Τελικού του 65ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision στις 16 Μαΐου 2020.