ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Τα «περιθωριακά Μέσα» και οι πανηγυρισμοί του SDNA

Το ταξίδι προς τον στόχο των πέντε εκατομμυρίων αναγνωστών τον μήνα, αναγγέλλει στο το sdna.gr στο τέλος πανηγυρικού άρθρου του για το «εκκωφαντικό ρεκόρ», όπως γράφει, του Αυγούστου, καθώς στις 31 ημέρες αυτού του μήνα είχε 4.200.000 μοναδικούς αναγνώστες, που είναι και η μεγαλύτερη επίδοσή του από την αρχή τους λειτουργίας του. «Δεν υπάρχει ελληνικό..
site που να έχει καν πλησιάσει αυτούς τους αριθμούς σε 4,5 χρόνια λειτουργίας» γράφει στο άρθρο του, όπου σημειώνει ότι ο Αύγουστος του 2019 είναι ο ομορφότερος στη ζωή του σάιτ.
Αποδίδει την επιτυχία του στον «ανυπότακτο και ανυπάκουο» επισκέπτη του, στον οποίο απευθύνεται γράφοντας: «Εσύ (…) που μπαίνεις καθημερινά στην παρέα μας είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς μαζί μας για να δεις και την άλλη όψη του νομίσματος. Αυτή που γνωρίζεις ότι δεν θα δεις πουθενά αλλού».
Στο άρθρο του sdna (ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ) υπάρχει και αιχμή κατά άλλων Μέσων Ενημέρωσης, που τα χαρακτηρίζει «περιθωριακά», γράφοντας: «Δεν εκτελούμε όμως συμβόλαια "θανάτου" όπως περιθωριακά Μέσα που νόμιζαν ότι μπορούν να γίνουν SDNA. Ούτε... πετάμε χαρταετό σε ειδήσεις για δίκες, εγκληματικές οργανώσεις, συμμορίες, ξυλοδαρμούς, εκβιασμούς, κλειστές κάμερες, στημένους διαιτητές».
- από το harddog