ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Ψάρι ο Μητσοτάκης, κοντοσούβλια ο Τσίπρας

Αποκαλυπτικό κι εμπεριστατωμένο το ρεπορτάζ του Βηματοδότη. Μας θύμισε παλιές, καλές, εποχές.
Εννοείται πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο εκλεκτός του ΒΗΜΑτος, είναι καλύτερος σε όλα από τον Αλέξη Τσίπρα αλλά αυτό πρέπει να αποδεικνύεται καθημερινά.
Ευτυχώς που υπάρχει ο Βηματοδότης.
Μας ενημερώνει λοιπόν πολύ σοβαρά πως..
ο «Πρωθυπουργός αποφεύγει τα μεσημεριανά γεύματα» γιατί «προτιμά να τρώει το βράδυ με την οικογένειά του» αλλά «αν χρειαστεί να γευματίσει, θα προτιμήσει ψάρι». Ενα το κρατούμενο της υπεροχής.
Και συνεχίζει-συνεχίζουμε: «Οχι όπως ο προηγούμενος ένοικος του Μαξίμου που προτιμούσε τα... κοντοσούβλια. Τα έφερναν οι ντελιβεράδες στο Μαξίμου από την ταβέρνα Νικήτας στου Ψυρρή».
Αριστεία...
Κι επειδή η δημοσιογραφία θέλει ντοκουμέντα, πως αλλιώς, ο Βηματοδότης φέρνει στοιχεία στο φως για την προτίμηση του κ. Τσίπρα στα κοντοσούβλια: «Στα Τζουμέρκα φωτογραφήθηκε με καμάρι δίπλα από ένα κοντοσούβλι», γράφει.
Το δημοσίευμα ήταν πολύ καλό, οπότε δεν μπορούσαν παρά να το αναδημοσιεύσουν, τόσο το in όσο και το iefimerida. Η αλήθεια είναι βέβαια πως μου αρέσουν αυτά τα ρεπορτάζ γιατί δείχνουν τη διαφορά. Οι μεν και οι δε. Πέραν της πλάκας. Και το εννοώ.
Δ. Κανελλόπουλος / ΕφΣυν