ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Idiots In The Room...

Μια διαδικτυακή «εκστρατεία» βρίσκεται σε εξέλιξη για το «μαύρισμα» της νέας ταινίας του Κώστα Γαβρά «Ενήλικοι στο Δωμάτιο», η οποία είναι βασισμένη στο βιβλίο του Γιάνη Βαρουφάκη για τα γεγονότα και το παρασκήνιο της σκληρής διαπραγμάτευσης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τους θεσμούς το πρώτο εξάμηνο του 2015.
«Γαλάζια τρολ» επισκέπτονται..
το δημοφιλές κινηματογραφικό σάιτ IMDB και «θάβουν» τη ταινία, η οποία ακόμη δεν έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα με αποτέλεσμα ήδη να έχει πολύ αρνητικές κριτικές. Μόλις έγινε αντιληπτό, φαίνεται πως άλλοι χρήστες άρχισαν να ρίχνουν «δεκάρια» σε μια «διαδικτυακή διελκυστίνδα» τρολ με επικέντρο έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων σκηνοθετών.
Μηνύματα στα social media, αναφέρουν πως «μπήκαν οι δικοί μας μαζικά και έδωσαν χαμηλή βαθμολογία» και καλούν κι άλλους να συμμετάσχουν στην καταψήφιση της ταινίας.
Η ταινία, που παρουσιάστηκε το Σάββατο για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Βενετίας στο πλαίσιο δημοσιογραφικής προβολής, θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 29 Σεπτεμβρίου, ωστόσο έχει ήδη λάβει δεκάδες αρνητικές ψήφους και βαθμολογείται κάτω από τη βάση, με 4,4.
- από το tvxs