ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Η ΕΤΕΡ κατέβασε την ανακοίνωση για «24ωρη απεργία στους ραδιοσταθμούς του Real Group»

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προχωράει η Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας στους ραδιοσταθμούς του Real Group. Αυτό ανέφερε ανακοίνωση της η ΕΤΕΡ που κατέβηκε λίγο αργότερα (προφανώς οι προαναγγελθείσες απεργίες ΔΕΝ ισχύουν). Η ανακοίνωση της ΕΤΕΡ ανέφερε:
"24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στους ραδιοσταθμούς του Real Group «REAL FM 97,8 » και «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ 93,2» Μετά την..
αδιάλλακτη στάση και την επιλογή της διοίκησης του Real Group να μην προσέλθει σε διάλογο, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας αποφάσισε την πραγματοποίηση των δυο εξαγγελθέντων εικοσιτετράωρων απεργιακών κινητοποιήσεων: Στο ραδιοφωνικό σταθμό «Real FM 97,8» από την 07.00η ώρα του Σαββάτου 7ης Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και την 07.00η ώρα της Κυριακής 8ης Σεπτεμβρίου 2019.
Στο ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ (πρώην ORANGE) 93,2», από την 06.00η ώρα της Δευτέρας 09ης Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και την 06.00η ώρα της Τρίτης 10ης Σεπτεμβρίου 2019.
Με αιτήματα, την εξόφληση των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους Τεχνικούς (ηχολήπτες και ηλεκτρονικούς) των ραδιοσταθμών και την παροχή των κατά νόμο έκδοση αναλυτικών εξοφλητικών αποδείξεων για κάθε μήνα που εξοφλείτε.
Καλούμε την Διοίκηση του Real Group να προχωρήσει στην άμεση ικανοποίηση των υποχρεώσεων της προς τους εργαζόμενους."

UPD σημ: zoornalistas: H σχετική ανακοίνωση της ΕΤΕΡ που μας εστάλη με mail, κατέβηκε από το σάιτ της Ενωσης.