ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

Τηλεοπτικές επιστροφές

Tα «Ακραία Φαινόμενα» έρχονται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από το Σαββατoκύριακο 7 και 8 Σεπτεμβρίου και θα προβάλλονται κάθε Σαββατοκύριακο στις 10.00 το πρωί. Ο Δημήτρης Καμπουράκης με την Μάιρα Μπάρμπα και τον Γιώργο Ευγενίδη, και θα παρουσιάζουν την επικαιρότητα με άλλο πρόσωπο. 
***
Από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, το..
Kontra δίνει και πάλι ραντεβού με την ενημέρωση στις 18:55. Οι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις, το παρασκήνιο, τα μεγάλα κοινωνικά και διεθνή θέματα που επηρεάζουν τη ζωή μας έρχονται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra με τον Γιώργο Μελιγγώνη.
***
 Από το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, στις 10:00, ο Νίκος Μάνεσης «κλείνει» το καθιερωμένο πλέον ραντεβού του με τους τηλεθεατές στον «αέρα» του Alpha. Για 3η συνεχόμενη χρονιά η εκπομπή «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» επιστρέφει με όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας και πρέπει να γνωρίζουμε. 
***
Η ιστορική εκπομπή «Επί του Πιεστηρίου» με τον Μάκη Κουρή επιστρέφει από τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου στο Kontra. Μαζί του ο Γιώργος Σιαδήμας. Κάθε βράδυ από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή, για δύο ώρες συζήτηση για όλα και αποκαλύψεις για αυτά που θα γράφουν το επόμενο πρωί οι εφημερίδες.