ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Το παζλ του ενημερωτικού τομέα του One Channel

Ποιοι δημοσιογράφοι στελεχώνουν το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η στελέχωση του One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη με δημοσιογράφους που θα «χτίσουν» τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού. Το κανάλι έχει εξασφαλίσει την έκτη τηλεοπτική άδεια και περιμένει το (τυπικό) πράσινο φως του ΕΣΡ, γύρω στον Οκτώβριο, προκειμένου να..
ξεκινήσει να εκπέμπει πρόγραμμα.
Κυρίαρχο ρόλο στην διαμόρφωση του προγράμματος έχει ο Σταμάτης Μαλέλης που επέστρεψε στην Συγγρού μετά την παραίτησή του από το ΚΙΝΑΛ.
Στην πρωινή ζώνη του καναλιού θα βρίσκεται ο Ντίνος Σιωμόπουλος. Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη ολοκλήρωσε την συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 και θα βρίσκεται στα ηνία μίας πολύ απαιτητικής ζώνης με ισχυρό ανταγωνισμό.
Στη συνέχεια θα βλέπουμε την Μπάγια Αντωνοπούλου που μετά την παρουσίαση του Survivor Πανόραμα επιστρέφει στην ενημέρωση. Η Μπάγια ήταν επίσης συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη ενώ αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 την περσινή σεζόν μετά από καβγά που είχε με τον παρουσιαστή.
Ενημερωτική εκπομπή θα κάνει και ο Νίκος Ευαγγελάτος που θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου θα βρίσκεται η Δώρα Αναγνωστοπούλου. Η δημοσιογράφος αποχαιρέτισε τη Δημόσια τηλεόραση και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα της.
Δημοσιεύματα θέλουν την «παλιά φρουρά» του Mega να εντάσσεται στο δυναμικό του καναλιού. Ο Γιάννης Πρετεντέρης και η Όλγα Τρέμη θα έχουν, λέει, θέση σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ενώ αμφότεροι είναι πιθανό να βρεθούν με πολιτική εκπομπή.
- πηγή: dailymedia