ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Η γειτονιά με τις πισίνες κι ο παλιός αστέρας που του παίρνουν τη βίλα

Tου βγάζουν το βίλα στο σφυρί με τιμή εκκίνησης πολλές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Σε κομμάτι-φιλέτο είναι το ακίνητο. Πολυτελές, σε γειτονιά με «αστέρια» παντός είδους: επιφανείς πρώην πολιτικούς (των καλών ημερών του ΠΑΣΟΚ), ηθοποιούς, επιχειρηματικά μεγαλοστελέχη –γενικά γεμάτη η γειτονιά από αυτό το είδος των σελέμπριτις που θάλλει και κάποτε απλωνόταν αγοράζοντας και φτιάχνοντας κτίρια στην κάπως ορεινή πλευρά της Αττικής:..
στη Ζώνη Όψιμων Φραγκάτων. Και απλωνόταν σαν τροπικό δάσος σε ακαλλιέργητες γαίες το τσιμέντο πολυτελείας με τις πισίνες, τα είκοσι υπνοδωμάτια, τις τριάντα τουαλέτες και δεν ξέρω με τα πόσα WC.
Τότε έρρεε το χρήμα στα πόδια τού περί ου. Γιατί να μη φτιάξει μια βίλα πλάι στους βιλάτους, εκεί που άλλοι ρίχνουν κότερα πλάι στους κοτεράτους; Μια οικογένεια είμαστε στη γειτονιά με τις πισίνες• ομογενοποιημένοι φραγκάτοι, επιφανείς γείτονες.
- διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου που υπογράφει ο Διονύσης Βραϊμάκης στο harddog ΕΔΩ