ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Δύο εκδότες θέλουν τον Σταύρο για διευθυντή

Ο Σταύρος Θεοδωράκης ίσως είναι ένας από -ελάχιστους στην εποχή μας- πολιτικούς που φεύγουν φτωχότεροι στην πολιτική απ’ ότι εισήλθαν σε αυτή.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, μάλλον έχασε χρήματα -και ίσως πολλά- από την ενασχόλησή του με το Ποτάμι, παρά κέρδισε.
Από την ημέρα που ανακοίνωσε, πάντως, την παραίτησή του από την ηγεσία του Ποταμιού,..
ο Στ. Θεοδωράκης είχε σημαντικές προτάσεις από ουκ ολίγα συγκροτήματα για επιστροφή στη δημοσιογραφία. Δυο, μάλιστα, από αυτές, όπως είναι σε θέση να γνωρίζουν τα “Παιχνίδια Εξουσίας”, ήταν προτάσεις για ανάληψη διευθυντικής θέσης σε πολύ μεγάλους ομίλους.
Ο Στ. Θεοδωράκης, όμως, υπήρξε αρνητικός. “Ποιος θα πιστέψει ότι αν πάω στον ένα ή τον άλλο, ότι ήμουν ανεξάρτητος από τους ιδιοκτήτες ως Πρόεδρος του Ποταμιού; Πόσοι κακόβουλοι δεν θα βρεθούν να πουν ότι το Ποτάμι δεν εξυπηρετούσε τα συμφέροντά τους;” συνηθίζει να λέει στους συνομιλητές του.
Θέλω, συνεπώς, χρόνο για να επιστρέψω στη δημοσιογραφία. Η επιστροφή μου πρέπει να γίνει σε ουδέτερο πολιτικό χρόνο. Άρα, είναι νωρίς ακόμα” συνηθίζει να τονίζει.
Άνεργος όμως δεν μπορεί να μείνει. Έτσι, ο Στ. Θεοδωράκης στρέφεται και πάλι στην επιχειρηματική δραστηριότητα – με το “Αλάτσι”, άλλωστε, είχε σημειώσει μια εξαιρετική επιτυχία. Αλλά επί αυτού, νεότερα προσεχώς...

Βασίλης Σκουρής / news247