ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΝΔ: Διεγράφη ο Θεόδωρος Γιάνναρος για ρατσιστικά σχόλια

Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία το μέλος του τομέα υγείας και πρώην προέδρος του Νοσοκομείου «Ελπίς», Θεόδωρος Γιάνναρος, μετά τη φραστική επίθεση που εξαπέλυσε σε πρόσφυγα από το Ιράν μέσω Twitter.
Ειδικότερα όπως ανακοινώθηκε από τη ΝΔ: «Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο.. κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή».
Το περιστατικό ξεκίνησε όταν σε ανάρτησή του, ο Arash Hampay έγραψε στα Αγγλικά: «Φασίστες, είμαι εντάξει στη νέα μου πατρίδα, θα συνεχίζω τις δράσεις για να αλλάξω την πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».
Ο Θ. Γιάνναρος τοποθετήθηκε στο συγκεκριμένο ποστ, γράφοντας αρχικά «Θα πας εκεί από όπου ήρθες, πίθηκε» και επανήλθε, αναφέροντας: «Δεν θα έπρεπε το ζώο αυτό που έρχεται ως συριζοκαλεσμένος, μόλις φθάνει βγάζει σελφι με το iPhone του, μας βρίζει χυδαία & ονομάζει την Ελλάδα… νέα πατρίδα του; Εγώ την πατρίδα μου δεν τη χαραμίζω για αποβράσματα! Κυκλοφορήσετε τη φώτο, να βρεθεί & να τα πει αυτά στην αστυνομία!».