ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Κινητικότητα στην αγορά των ΜΜΕ

Ξεκίνησε τη συνεργασία του στο σάιτ mononews, ως αρθρογράφος, ο Στέφανος Τζανάκης πρώην στέλεχος του ΔΟΛ, του ΕΘΝΟΥΣ και της 24Media.
***
Έμπειρο δημοσιογραφικό στέλεχος της αγοράς με θητεία σε διευθυντικές θέσεις εφημερίδων, τηλεοπτικών σταθμών και κρατικών ΜΜΕ αποδέχθηκε την πρόταση..
της οικογένειας Κισσανδρακη προκειμένου να αναλάβει τη διεύθυνση του ενημερωτικού τομέα του τοπικού σταθμού της Αττικής BLUE SKY.
***
Πρεμιέρα για τη Μάρα Ζαχαρέα τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου στις 19:50. Η διευθύντρια ειδήσεων του Star θα βρίσκεται και φέτος στην παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του καναλιού. 
 Στόχος του ενημερωτικού τομέα είναι να συνεχιστεί η δυναμική, ανοδική πορεία του Δελτίου Ειδήσεων, με έγκυρα ρεπορτάζ και καινοτόμες ειδησεογραφικές προσεγγίσεις.
***
Με νέα πρόσωπα και νέο πρόγραμμα, πλούσιο σε ενημέρωση και ψυχαγωγία, τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» 90,1 ξεκινούν το 24ωρο πρόγραμμά τους από τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου, με έμπειρους δημοσιογράφους και δημοφιλείς ραδιοφωνικούς παραγωγούς.