ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Λες να τα «πήρε» ο Γαβράς;

Ολες τις αηδίες τις διάβασα! Με μια λύσσα πια! Πως "τα πήρε" ο Γαβράς, ο οποίος, ο καημένος τωρα ξεκινάει μια καριερούλα και είχε ανάγκη! Και είναι και έτοιμες οι κριτικές πριν την προβολή της ταινίας! Και τον βρίζουν πως τα πήρε και τι ταινια κήνει! Απ αυτες που εκανε πάντα. Με Οσκαρ ή χωρίς. Πολιτικό θρίλερ απ την πραγματικότητα βγαλμένο, με την μεριά πάντα του λαού και των αδικημένων. Θα πεις και..
η Χούντα τον έβριζε και ειχε απαγορεύσει το Ζ. Τότε θα τα χει "παρει" απ τους αντιχουντικους, γνωστό πλούσιο λόμπι! Και; Δεν τον σταμάτησε αυτο απ τον Αγνοούμενο, το Μουσικό Κουτί, την Κατάσταση Πολιορκίας...
Συμφωνείς με την πολιτική του θέαση ή διαφωνείς, δες τη ταινία και μετα μίλα. Και όπως εξήγησε σε συνεντεύξεις του, είπε ποιοι ήταν οι λόγοι για αυτή την ταινία και πανω σε τι βασίστηκε.
Και μονο που έκανε ταινία τις απομαγνητοφωνήσεις των συνεδριάσεων του Eurogroup αρκεί για να εχει ενδιαφέρον...
(Και αλλωστε δεν πειράζει, μετα απο λιγο ας κανει ο Σμαραγδής ταινία τους 10 άθλους του Αδωνη Γεωργιάδη και του Βορίδη για να επιστρέψει η χωρα στην παραδείσια μορφή της).
- από το fb της Αλεξάνδρας Τσόλκα