ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019

Ελλάδα - Λιχτενστάιν την Κυριακή στο Open

Ο δρόμος της Εθνικής Ομάδας προς το Euro 2020 έγινε στενός και δύσβατος μετά από την τρίτη συνεχόμενη ήττα στην προκριματική φάση. Ωστόσο, υπολείπονται άλλες 5 αγωνιστικές και η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσει τις πιθανότητές της, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με το Λιχτενστάιν στο ΟΑΚΑ, που θα μεταδοθεί ζωντανά από το OPEN αυτή την Κυριακή 8/9 στις 21:45 σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου, ενώ στο σχόλιο θα είναι ο.. προπονητής Σάκης Τσιώλης.
Το pre game show του OPEN “Στον δρόμο για το Euro 2020” θα αρχίσει στις 21:00.
Η Χριστίνα Βραχάλη θα είναι στην παρουσίαση από το στούντιο του Open, ενώ ο Πάνος Βόγλης και ο Γιώργος Τσαντάκης θα έχουν τον συντονισμό των ρεπόρτερ στο ΟΑΚΑ, απ’ όπου θα μας ενημερώσουν για τις συνθέσεις των ομάδων και θα μιλήσουν ζωντανά με ένα πρόσωπο από το επιτελείο της Εθνικής ομάδας. Επίσης, θα προβληθούν αποκλειστικές δηλώσεις των δύο προπονητών και ποδοσφαιριστών της Ελλάδας και του Λιχτενστάιν στην κάμερα του Open.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού οι πρωταγωνιστές του αγώνα θα μιλήσουν ζωντανά στην κάμερα του OPEN, ενώ στο τέλος της βραδιάς θα προβληθούν highlights από το παιχνίδι της Ελλάδας και τα άλλα ματς του ομίλου, καθώς και όλα τα γκολ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας για τα European Qualifiers.