ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Φινλανδία - Ελλάδα αύριο ζωντανά στο Open

Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της Εθνικής Ομάδας στην προκριματική φάση του Euro 2020 θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΟPEN αύριο Πέμπτη στις 21:45 σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου! Με νίκη στη Φινλανδία, στο ντεμπούτο του Ολλανδού Τζον Φαν τ’Σιπ, η Ελλάδα «διαγράφει» την εκτός προγράμματος ήττα από την Αρμενία και ξαναμπαίνει δυνατά στη διεκδίκηση της πρόκρισης. Σε κάθε άλλη περίπτωση θα χρειάζεται μία σειρά από «θαύματα» στις τελευταίες 5 αγωνιστικές.. των European Qualifiers για να αναρριχηθεί σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου.
Το pre game show του Open “Στον δρόμο για το Euro 2020” θα αρχίσει στις 21:00. Η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης θα φιλοξενήσουν στο στούντιο της εκπομπής τον προπονητή του Ατρόμητου, Γιάννη Αναστασίου, που με τις ολλανδικές ποδοσφαιρικές επιρροές του θα προσπαθήσει να αποκρυπτογραφήσει τις σκέψεις του νέου ομοσπονδιακού προπονητή της Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής θα γίνουν ζωντανές συνδέσεις με το γήπεδο του Τάμπερε, απ’όπου ο Αλέξης Σπυρόπουλος και ο δεύτερος απεσταλμένος του Open, Γρηγόρης Ατρείδης, θα μας ενημερώσουν για τις συνθέσεις των ομάδων και θα μιλήσουν ζωντανά με ένα πρόσωπο από το επιτελείο της Εθνικής ομάδας. Επίσης, θα προβληθούν αποκλειστικές δηλώσεις των δύο προπονητών και ποδοσφαιριστών της Ελλάδας και της Φινλανδίας στην κάμερα του OPEN.
Μετά το τέλος του παιχνιδιού o συντονισμός μεταφέρεται ξανά στο στούντιο του OPEN για το σχόλιο του Γιάννη Αναστασίου, ενώ με συνεχείς συνδέσεις με το γήπεδο οι απεσταλμένοι του καναλιού θα μας μεταφέρουν το κλίμα από τα αποδυτήρια και όλοι οι πρωταγωνιστές του αγώνα θα μιλήσουν ζωντανά για να σχολιάσουν το παιχνίδι και το αποτέλεσμα. Στο τέλος της βραδιάς θα προβληθούν highlights από το παιχνίδι της Ελλάδας και τα άλλα ματς του ομίλου, καθώς και όλα τα γκολ από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας για τα European Qualifiers.