ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Κόσοβο – Ελλάδα στο Open

Το Κόσοβο είναι ο επόμενος σταθμός στο ταξίδι της Εθνικής Ελλάδας μετά την ισοπαλία στην Σλοβενία.
Η δεύτερη μάχη της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου για το UEFA Nations League με αντίπαλο τη φιλόδοξη ομάδα του Κοσόβου, παίζει ζωντανά και αποκλειστικά για την ελεύθερη τηλεόραση στο OPEN την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2020, στις 21.45.
Ο Τζον Φαν’τ Σχιπ έμεινε ικανοποιημένος από την.. επανεμφάνιση της ομάδας του στη Λιουμπλιάνα μετά από τη δεκάμηνη αποχή λόγω πανδημίας αλλά αυτή τη φορά ζητούμενο είναι και οι βαθμοί της νίκης στην Πρίστινα.
Την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 21.45 δείτε στο OPEN την δεύτερη μάχη της νέας και ανταγωνιστικής Εθνικής στο UEFA Nations League σε περιγραφή Αλέξη Σπυρόπουλου.
Και, βέβαια, μην χάσετε τις ειδικές εκπομπές του OPEN για το UEFA Nations League που παρουσιάζουν η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης.
Στις 21.00, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού, το μενού του pre game show περιλαμβάνει αποκλειστικές δηλώσεις του προπονητή και παικτών της Ελλάδας, ανάλυση των ενδεκάδων και τα τελευταία νέα της Εθνικής.
Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, στο post game show, παρακολουθήστε το τρίτο ημίχρονο του αγώνα της Εθνικής, με ζωντανές και αποκλειστικές δηλώσεις, καθώς και πλούσιο θέαμα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις του UEFA Nations League.
Καλεσμένος στο στούντιο του OPEN ο προπονητής Ακης Μάντζιος.