ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

To έγκλημα της Μόριας


(...) Η Μόρια αποτελεί εδώ και χρόνια ένα ιστορικών διαστάσεων βάρβαρο έγκλημα που συντελεί το ελληνικό κράτος, σε γενικές γραμμές υπό την ανοχή της ελληνικής κοινωνίας, η μεγάλη πλειονότητα της οποίας προτιμά να μην το βλέπει ή να κάνει πως δεν το βλέπει. Όποιος μίλησε για αυτό αντιμετωπίστηκε σαν πράκτορας του Σόρος και των ΜΚΟ, συνάντησε την αδιαφορία των περισσότερων ή τη βία των φασιστών και ..
της ελληνικής πολιτείας.
Τους τελευταίους 6 μήνες το έγκλημα αυτό πολλαπλασιάστηκε, από την άρνηση του ελληνικού κράτους να πάρει το παραμικρό έστω μέτρο προστασίας των προσφύγων και μεταναστών/ριών που είναι εγκλωβισμένοι/ες στα στρατόπεδα απέναντι στην πανδημία, παρά τις διαρκείς εκκλήσεις οργανώσεων, ελληνικών και διεθνών, παρά τις προειδοποιητικές φωνές ανθρώπων που γνωρίζουν το θέμα. Το δεύτερο αυτό έγκλημα, επίσης απόλαυσε την ανοχή της συντριπτικής πλειονότητας της ελληνικής κοινωνίας, των μαζικών φορέων, των κομμάτων, των συνδικάτων, όλων. Το σύνθημα «εκκενώστε τα καμπ» αντιμετωπιζόταν σαν μια έμμονη ιδέα κάποιων «επαγγελματιών ανθρωπιστών». (...)
- διαβάστε περισσότερα στο μπλογκ agitatoras ΕΔΩ